Darujte Český Krumlov ! Dárkový poukaz na prohlídku města

Český Krumlov  zažívá jedinečné období klidu. Darujte svým blízkým privátní prohlídku s místním průvodcem! Dozvíte se to, co nenajdete v tištěném průvodci ani na internetu, prožijete si Krumlov opravdu na vlastní kůži. Jedna z reakcí zákazníků z letošního léta publikovaná na  Google.com a Tripadvisor:

“Paní Karolína nás osobně provedla dvě hodiny po Českém Krumlově. Její zasvěcený výklad jsme všichni obdivovali.Prohlídka města v jejím provedení byla na vysokém stupni profesionality, lidskosti a touhy předat co možná nejvíc informací a zajímavostí o tomto malebném místě. Její bezprostřední, kamarádské, otevřené a srdečné vystupování nás nadchlo. Domů jsme se vraceli s krásným pocitem uspokojení, že jsme udělali něco pro naše kulturní vzdělání a setkali se se zajímavými lidmi.

Dárkový poukaz na prohlídku historického centra a zámeckých nádvoří Českého Krumlova s platností do konce roku 2021 Vám zašleme v elektronické nebo tištěné podobě. Zvolte prohlídku dle vašeho přání, vyplňte objednávkový formulář a nezapomeňte zakliknout volbu “Dárkový poukaz” Připojíme i Vaše osobní přání obdarované osobě

Hledat

Rubriky

Categories
  • No categories

Archivy

Sdílejte